Handtag och knoppar på nätet

Är det något vi kan det mesta om så är det hur detaljer skapar helhet och väldigt ofta kan göra hela skillnaden i ett hem. Vi strävar alltid efter att leverera en helhetslösning till dig som kund och som en del i den processen hjälper vi ofta våra kunder med materialval.

Handtag och knoppar är något som alla hus behöver, om inte i köket så till badrum, garderober, hallen och i många fall även på sovrumsväggarna. Numera är det få bygghandlare som har fullsortiment av våra favorit beslag från Beslag Design, men det finns hopp för oss detalj-älskare. Vi har hittat en ny favoritleverantör av handtag i frontapply.se som är både prisvärda och har ett av Sveriges bredaste sortiment av beslag.

När vi får i uppdrag att skapa ett hem åt en kund är det många detaljer som ska samspela och materialval som behöver gå hand i hand med arkitektur. Vi får ofta möjlighet att se det större perspektivet och skapar en palett åt dig där mässing fungerar ihop med carrara marmor, där mörkt betsad ek faktiskt blir ett premiumval till en standardfront från IKEA. Eftersom att vi har möjligheten att påverka varenda detalj i ett hus som byggs helt förhand så får vi många fler valmöjligheter än en snickare som ska bygga ett modulhus.

Viktigt för oss som byggare är att våra utvalda leverantörer faktiskt hjälper dig som kund till ett enklare val, för är det något som kan framkalla ångest så är det just valfriheten. På frontapply.se blir det enklare med smarta filter som att kunna matcha utförandet på en knopp eller ett handtag med andra val vi redan bestämt ihop med en kund. I det breda sortimentet finns även innerdörrshandtag vilket förstås inte är en nackdel. Beslag för alla kökstyper, så även för dig som vill ha en sekelskiftes look, ett lantligt utseende eller varför inte väldigt modernt och jordnära med detaljer i svenskt tärnat läder från våra vänner på Tärnsjö Garveri.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply